اگر به دنبال ایجاد تغییرات اضافی با استفاده از یک برنامه تلفن هستید، باید در مورد اپلیکیشن Sweatcoin بیاموزید. این اپلیکیشنی است که برای قدم هایی که در حین راه رفتن و دویدن در فضای باز انجام می دهید، در سکه های دیجیتال به شما پاداش می دهد. یکی از معتبرترین و بهترین اپلیکیشن های کسب درآمد دلاری فقط به ازای راه رفتن است. در واقع شما با استفاده از این اپلیکیشن و به صورت کاملا رایگان به ازای راه رفتن پول دلاری کسب کنید و از طرفی به سلامت خود و کاهش وزن خودتان با راه رفتن کمک کنید.

لینک دانلود اپلیکیشن از گوگل پلی 

دانلود کنید

چگونه با این برنامه درآمد کسب می کنید؟

شما مستقیما پول در نمی آورید. وقتی 1000 قدم راه می روید، 1 SWC کسب می کنید. بسته به "سطح عضویت" خود می توانید از 5 تا 20 حداکثر سکه در روز کسب کنید. شما از این سکه ها برای خرید پیشنهادات در بازار استفاده می کنید.

بسیاری از مردم از من می پرسند، "چگونه سکه هایم را به پی پال یا پول تبدیل کنم؟" در حال حاضر (در سال 20) نمی توانید مستقیماً این کار را انجام دهید. با این حال شما می توانید سکه های خود را به ازای هر سکه چند سنت به کاربران دیگر بفروشید. توصیه می کنم تمام سکه هایی را که می توانید ذخیره کنید.

شما قادر خواهید بود Sweatcoins را با پول در برنامه معامله کنید!

در اوایل سال 20، SweatCo (سازندگان) اعلام کرد که به زودی می توانید سکه های خود را با پول یا ارزهای دیجیتال در یک صرافی معامله کنید. این به این دلیل است که Sweatcoin در حال ساخت یک بلاک چین» برای پیگیری این است که چه کسی سکه‌ها را برای چه کسی ارسال می‌کند. این بدان معنی است که اگر با آن آشنایی داشته باشید، این برنامه مانند یک نسخه بسیار کوچک بیت کوین عمل می کند.

آیا Sweatcoins ارزش پول زیادی خواهد داشت؟

ارزش Sweatcoin محدود خواهد شد – بنابراین نه، به این زودی انتظار سکه 1 دلاری نداشته باشید. این به این دلیل است که همه می توانند به طور مساوی از مراحل خود Sweatcoin کسب کنند. این بدان معناست که هر روز تعداد زیادی سکه ایجاد می شود و هرگز محدودیتی برای تعداد سکه ها وجود نخواهد داشت (البته به دلیل حداکثر 5-20 سکه در روز).

وب سایت Sweatcoin نشان می دهد (تا لحظه نگارش) 1.4 تریلیون گام! اگر این درست باشد، حدود یک میلیارد Sweatcoin در اطراف شناور است.

بنابراین، انتظار نداشته باشید که با Sweatcoin پولدار شوید، مگر اینکه Sweatcoins بخرید و ارزش آنها بسیار افزایش یابد.

چگونه می توانم سکه های خود را به پول تبدیل کنم؟

هنگامی که اکسچنج منتشر شد، احتمالاً این فرصت را خواهید داشت که سکه ها را به کاربران دیگر بفروشید. وقتی این اتفاق بیفتد، سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال شروع به هجوم به برنامه می‌کنند تا ببینند آیا می‌توانند با Sweatcoins سرمایه‌گذاری کنند و درآمد کسب کنند (حتی اگر برای به دست آوردن آن‌ها راه نروند یا ندوند) تا تقاضا برای سکه‌ها افزایش یابد.

اگر هنگام انتشار صرافی، سکه‌های زیادی دارید، ممکن است فرصت بزرگی برای فروش سکه‌ها برای کسب درآمد خوب ببینید. من شنیده ام که برخی افراد بیش از 10000 Sweatcoin را در انتظار این روز پس انداز کرده اند.

SweatCo می خواهد تبدیل سکه های خود را به پول برای شما بسیار آسان کند و با گذشت زمان اطلاعات بیشتری در دسترس خواهد بود.

آیفون 14 پرو - نقد و بررسی تخصصی (خرید و قیمت آن)

کسب درآمد از اپلیکیشن sweatcoin

سکه ,کسب ,پول ,sweatcoin ,  ,های ,است که ,را به ,سکه های ,می توانید ,خود را

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

xn--lgbcjujbibf7rd46dr5a Faith's collection Daniel's collection Anne's collection اندروید وز ANDROIDVES googleplay002 گرافیک Stephen's page دفتر خدمات کامپیوتری "طرح نو" آلارد فرش